tweeëndertigste week

Bangkok, vrijdag 8 februari

Vandaag komt er bezoek, maar ik vertrek met Naas naar Panthip Plaza, een winkelcentrum waar volgens de reisgids de meeste computerwinkels van Bangkok zijn gehuisvest.

In het station probeer ik de ambassades van Cambodia en Vietnam te telefoneren, maar zonder resultaat. Tegen kwart voor tien zijn we in het winkelcentrum en zien er inderdaad vier verdiepingen vol computerwinkels. De drie apple winkels zijn op de derde verdieping, en nog gesloten. We wandelen wat rond tussen de nieuwste snufjes en de illegale software (die wel niet meer openlijk is tentoongesteld). Om tien uur gaat de Mini-Apple store open en minder dan tien minuten later heeft het programma "disk-warrior" de fout in onze computer hersteld: kostprijs: gratis. We gaan een cola en expresso drinken op de goede afloop en wachten tot de software-winkel opent om het programma "disk-warrior" aan te kopen. Na drie minuten is de kopie klaar. We bewonderen de nieuwe imac en de prachtige nieuwe schermen van Apple die echt de beeldkwaliteit van de beste televisieschermen hebben, er speelt dan ook een dvd-film op dit 22inch scherm om deze kwaliteit te illustreren. De echte versmelting van televisie, video en computer is duidelijk niet meer veraf!

We zorgen dat we tegen één uur terug aan de non zijn. De thuisblijvers hebben al gegeten en wachten op de taxi. De taxi komt niet dus wandelen we naar Ekkamai (want Ekkamai Soi 2 waar Peters mansion staat is een doodlopend straatje) waar we een taxi aanhouden. Heidie vertrekt met Barbara, Piet en Sofie naar het vliegveld.

Ondertussen ga ik met Naas gaan eten achter een golfplaten schutting en nemen we een reserve-kopie van de bestanden op de harde schijf.

en nu over naar het verslag van het de webmasterin

Bangkok stadsbezoek, zaterdag 9 februari

Zie dagboek van het bezoek

De crash van Nakhon Pathom, zondag 10 februari

Zie dagboek van het bezoek

Kanchanaburi, maandag 11 februari

Zie dagboek van het bezoek

De watervallen van Sai Yok nationaal park, dinsdag 12 februari

Zie dagboek van het bezoek

Olifantenkamp, woensdag 13 februari

Zie dagboek van het bezoek

Olifantenkamp, donderdag 14 februari

Zie dagboek van het bezoek

terug naar boven